Ο Κ. Καραγκούνης στον Μιχελάκη για την ύδρευση στην Κεχρινιά (agriniopress.gr)

Τον υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη επισκέφτηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της διακομματικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, Κώστας Καραγκούνης προκειμένου να δοθεί λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της Κοινότητας Κεχρινιάς.

Το γεγονός ότι δεν λειτουργεί πλήρες δίκτυο ύδρευσης στο χωρίο των 600 κατοίκων του Δήμου Αμφιλοχίας που ασχολούνται αποκλειστικά με την κτηνοτροφία, έχει σαν αποτέλεσμα την περιορισμένη ύδρευση των κατοικιών της Κεχρινιάς αλλά και την ελλιπή πότιση του ζωικού κεφαλαίου της περιοχής που ανέρχεται σε 30.000 αιγοπρόβατα, 6000 βοοειδή , 4000 χοιρινά και 7.500 πουλερικά.

Ο Κώστας Καραγκούνης αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόβλημα και ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό να επιχορηγηθεί η κοινότητα της Κεχρινιάς με το ποσό των 50.000 ευρώ προκειμένου να γίνουν διερευνητικές γεωτρήσεις. Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σοβαρό θέμα των κατοίκων της Κεχρινιάς και τόνισε στον Αιτωλοακαρνάνα πολιτικό ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κινήσει όλες τις διαδικασίες για να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Πηγή: agriniopress.gr